Intramurale zorg Noord-Brabant

Intramurale zorg via Jayson’s Care uitzendbureau

Het kan voorkomen dat je meer dan 24 uur opgenomen moet worden in een ziekenhuis, verzorgingshuis of verpleeghuis. Bij een onafgebroken opname van meer dan 24 uur, spreken we in vaktermen van ‘intramurale zorg.’ Intramurale zorg is zorg, waarbij iemand met een hulpvraag ‘binnen de muren’ geholpen wordt. Als oudere kun je te maken krijgen met intramurale zorg door diabetes, kanker, hart-en vaatziekten en andere aandoeningen. Ook kun je in een situatie komen, waarbij je het niet langer thuis redt. Intramurale zorg kan zowel tijdelijk, als permanent van aard zijn. Soms kun je na een behandeling of periode van revalidatie weer naar huis. In andere gevallen is het wonen in een zorginstelling een veiligere of betere optie.

Wat kan Jayson’s Care uitzendbureau voor ouderen betekenen?

Als je gebruik maakt van intramurale zorg, is de basiszorg meestal geregeld door de zorginstelling. Toch kan het voorkomen dat je extra zorg wilt inkopen. Hierbij kun je denken aan een kapper die ter plaatse langs komt of een medisch pedicure, die je in het ziekenhuis of verzorgingshuis behandelt. Soms heb je ook behoefte aan een extra verzorgende of verpleegkundige, vanwege een complexe medische achtergrond of voor een beetje extra aandacht. Wij helpen je graag met het regelen van intramurale zorg.

Intramurale zorg Noord-Brabant

Werkzoekenden en intramurale zorg

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de intramurale zorg? Ben je gedreven, professioneel, betrouwbaar en flexibel? Dan zijn wij bij Jayson’s Care uitzendbureau op zoek naar jou! Wij matchen ouderen met een hulpvraag aan gepassioneerde zorgprofessionals in de intramurale zorg en de thuiszorg in Noord-Brabant. Het is onze missie om kwalitatief hoogstaande zorg te leveren en daarbij alles ook goed te organiseren. Wij werken graag samen met zzp’ers in de intramurale zorg. Een zorgvraag kan snel veranderen, waardoor een flexibele constructie altijd op prijs gesteld wordt.

Contact opnemen over intramurale zorg

Ben je een oudere of werkzoekende met vragen over intramurale zorg? Heb je vragen over de beschikbaarheid, tarieven of inhoud? Dan staan we je graag te woord om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Betrokkenheid en een persoonlijke benadering staan hoog in het vaandel bij Jayson’s Care uitzendbureau. Daarom nemen we graag de tijd voor telefonisch of e-mailcontact. Wij proberen je vragen zo spoedig en precies mogelijk te beantwoorden.

Menu