Thuiszorg Noord-Brabant

Betrokken en flexibele thuiszorg in Noord-Brabant

Bij Jayson’s Care uitzendbureau brengen wij ouderen en werkzoekenden met een hart voor de zorg bij elkaar. Wij matchen verzorgenden met ouderen met een zorgvraag en proberen op die manier kwalitatief hoogstaande thuiszorg te leveren in de provincie Noord-Brabant. Het is ons doel om niet alleen goede zorg te leveren, maar de zorg ook goed te organiseren. Wij gaan op zoek naar gedreven professionals en houden bij het plannen van de thuiszorg rekening met je dagindeling. Jayson’s Care uitzendbureau is er voor ouderen, die op zoek zijn naar thuiszorg in Noord-Brabant en voor werkzoekenden, die hun zorgzaamheid willen inzetten om anderen verder te helpen

Voor wie is thuiszorg in Noord-Brabant geschikt?

Word je ouder en merk je dat je bij sommige huishoudelijke taken wel wat hulp kunt gebruiken? Heb je hulp nodig bij het douchen of het in- en uit bed stappen? Kost het je veel tijd en moeite om naar de kapper of de pedicure te gaan? Wij regelen met liefde jouw thuiszorg in Noord-Brabant. Wij kunnen kappers en medische pedicures aan huis regelen en staan in nauw contact met helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. Heb je na verloop van tijd toch intramurale zorg nodig? Of ben je op zoek naar andere zorg in Noord-Brabant? Ook dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Thuiszorg Noord-Brabant

Ben je op zoek naar werk in de thuiszorg in Noord-Brabant?

Jayson’s Care uitzendbureau is er niet alleen voor ouderen met een zorgvraag, maar ook voor zorgprofessionals en werkzoekenden. Heb je een passie voor ouderen en thuiszorg? Ben je opgeleid als medisch pedicure, verpleegkundige of kapper? Ook dan gaan wij graag met je in zee. We zijn altijd op zoek naar betrouwbare, geschoolde en betrokken zorgprofessionals voor de thuiszorg in Noord-Brabant. Wij werken graag samen met zzp’ers in de zorg. Wij hebben vaak veel korte diensten te verdelen en stellen prijs op flexibiliteit. Dagelijks komen er nieuwe zorgvragen binnen, waardoor het fijn is een pool van zorgprofessionals te hebben om aan de vraag te kunnen voldoen.

Graag verder praten over thuiszorg in Noord-Brabant?

Ben je benieuwd geworden en heb je een vraag over thuiszorg in Noord-Brabant? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden, beschikbaarheid en tarieven per e-mail of telefonisch. Ook werkzoekenden staan we graag te woord om te zien of er een mogelijkheid tot samenwerking is.

Menu