Zorg Noord-Brabant

Goede en persoonlijke zorg in Noord-Brabant

Word je een dagje ouder en heb je een zorgvraag in Noord-Brabant? Of wil je juist graag ouderen helpen als verpleegkundige, medische pedicure of schoonmaakster? Dan ben je bij Jayson’s Care aan het juiste adres. Wij brengen hulpzoekenden en professionals graag bij elkaar. Ons uitzendbureau staat voor kwaliteit en betrokkenheid. Wij kijken niet alleen naar de zorg op zichzelf, maar besteden ook aandacht aan de planning en organisatie.

Wie helpen wij met zorg in Noord-Brabant?

Wij regelen zorg in Noord-Brabant voor ouderen met een uiteenlopende zorgvraag. Heb je thuiszorg in Noord-Brabant nodig of kijk je juist naar intramurale zorg? Wij matchen je met de beste professionals, die aan je zorgvraag kunnen voldoen. Jayson’s Care uitzendbureau werkt samen met bedreven kappers, medisch pedicures, verzorgenden, verpleegkundigen en schoonmakers. Onze uitzendkrachten hebben niet alleen kennis van zaken, maar ook een hart voor de zorg. De wensen van onze cliënten staan altijd centraal en wij proberen zo goed mogelijk rekening te houden met jouw schema en andere ketenhulp, die je misschien ontvangt.

Zorg Noord-Brabant

Ben jij een werkzoekende in de zorg in Noord-Brabant?

Ben je op zoek naar een baan in de zorg in Noord-Brabant? Ben je professioneel, betrokken en leergierig? Dan ben je bij ons uitzendbureau aan het juiste adres. Jayson’s Care is er niet alleen voor ouderen, die op zoek zijn naar zorg, maar ook voor gedreven vakmensen met een passie om te helpen. Wij bieden leuke en afwisselende klussen aan bij mensen thuis en in zorginstellingen, zoals verpleeghuizen, verzorgingshuizen en ziekenhuizen.

Als ZZP’er aan de slag in de zorg in Noord-Brabant?

Zoek je naar een baan als ZZP’er in de zorg in Noord-Brabant? Ook dan helpen wij je graag verder. Wij bieden regelmatig korte diensten aan als helpende, verzorgende of verpleegkundige. We zoeken samen naar een goede match. Zorgvragen verschillen van dag tot dag en juist daarom werken wij graag samen met zelfstandigen. Flexibiliteit is één van de kernwaarden van Jayson’s Care uitzendbureau.

Heb je nog vragen over zorg in Noord-Brabant?

Heb je vragen over zorg in Noord-Brabant? Wil je meer weten over ons zorgaanbod, de regelingen, tarieven en onze samenwerking met zorgverzekeraars? Ben je benieuwd per wanneer wij zorg kunnen leveren? Of ben je juist werkzoekend en wil je kansen pakken? Schroom dan niet om contact op te nemen met ons uitzendbureau Jayson’s Care. We gaan graag met je in gesprek om te zien of en hoe we elkaar van dienst kunnen zijn.

Menu